#MarktplaatsBedankt Crowdfunding

Jouw donatie zorgt ervoor dat Marktplaats niet langer ongestraft de broodfokhandel kan faciliteren

HELP MEE

Duizenden moederhondjes leven in embarmelijke omstandigheden om zo veel mogelijk puppy’s te baren tot ze er letterlijk bij neervallen.

Broodfokhandelaren worden door Marktplaats ondersteund om met misleidende advertenties hun handel in veel te jonge, vaak zieke en getraumatiseerde puppy’s uit Oost-Europa te laten floreren.

Duizenden moederhondjes leven in embarmelijke omstandigheden om zo veel mogelijk puppy’s te baren tot ze er letterlijk bij neervallen.

MARKTPLAATS GENOEG IS GENOEG!

Marktplaats verdient geld over de rug van duizenden Oost-Europese hondjes die in Nederland via foute puppyhandelaren verkocht worden. Achter deze lucratieve business schuilt enorm dierenleed, want de meeste puppy’s zijn veel te jong, ziek en komen getraumatiseerd in Nederland aan. Hun moederhond leeft onder erbarmelijke omstandigheden en moet puppy's baren tot ze er letterlijk bij neervalt. Marktplaats kan helpen om een einde te maken aan dit afschuwelijke dierenleed door de advertentie-accounts van foute broodfokhandelaren te blokkeren. Echter, Marktplaats laat de meest omstreden handelaren nog altijd ongestoord hun gang gaan. Daarmee faciliteren zij het uitbuiten van honderdduizenden pups en hun moederhonden.

Steun onze crowdfunding campagne om Marktplaats middels billboards langs de snelwegen te laten weten dat wij het in Nederland niet langer accepteren dat Marktplaats foute hondenhandelaren blijft faciliteren.

#MarktplaatsBedankt

De kosten om één billboard te realiseren zijn 2.500 Euro*.

*Het aantal billboards dat we kunnen plaatsen hangt af van het totale bedrag dat we inzamelen. We zetten in op vier billboards. Mocht het bedrag te laag zijn om de billboardcampagne te starten, zullen we jouw bijdrage investeren in een online campagne tegen broodfokhandel.

  • Eenmalig
Totaal: € -
€ 12.060,00 / € 10.000,00
© 2017-2022 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram