Red de dieren in Oekraïne!

Jouw donatie redt dieren in Oekraïne

Wat een nachtmerrie. Niet alleen voor de mensen daar, maar ook voor de dieren. Zonder jouw hulp zullen veel dieren sterven.

Wat een nachtmerrie. Niet alleen voor de mensen daar, maar ook voor de dieren. Zonder jouw hulp zullen veel dieren sterven.

Noodhulp voor oorlogsdieren in Oekraïne

Keihard wordt er gevochten in Oekraïne. Duizenden dieren zijn slachtoffer van bombardementen en granaataanvallen. Gewond en getraumatiseerd zwerven ze rond in verlaten gebieden en op straat. Het is er ijs- en ijskoud. Zonder medische hulp en voedsel sterven ze een gruwelijke dood.

House of Animals steunt lokale asielen en vrijwilligers die zich over deze dieren ontfermen al sinds het begin van de oorlog. Wij financieren voer, medicijnen en veterinaire hulp, waaronder sterilisaties. Veel opvangcentra raken bovendien zo beschadigd dat gebouwen hersteld moeten worden. Honden, katten, paarden, varkens … zo veel dieren zijn afhankelijk van onze steun!

Op dit moment bezoeken wij asielen in Oost-Oekraïne. Dicht bij de frontlinie. Met eigen ogen zien wij het leed van de dieren en hun verzorgers. Onze hulp is onmisbaar! Help de Oekraïense oorlogsdieren en doneer! 


Ja, ik doneer voor de dieren uit Oekraïne

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
Kies andere betaalmethode
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram