Nalaten

Het werk van House of Animals vergt een lange adem. Door House of Animals op te nemen in je testament leeft je liefde voor dieren voort, ook als je er niet meer bent. Jouw nalatenschap zorgt ervoor dat wij doorgaan en niet stoppen tot er een einde komt aan elke vorm van dierenleed. 

We begrijpen dat het heel belangrijk voor je is om te weten wat er precies met je nalatenschap gebeurt. We zouden dit dan ook graag persoonlijk met je willen bespreken. Afhankelijk van je wensen kun je namelijk zelf kiezen waar je geld aan besteed wordt. 

Mogelijkheden voor nalaten aan House of Animals

Weet je al precies hoe je het een en ander wilt vastleggen dan heeft de notaris onderstaande gegevens van House of Animals nodig: 

Statutaire naam: House of Animals Foundation
Statutaire vestiging: Amsterdamsestraatweg 67, 3513 AB Utrecht
Postadres: postbus 14647, 1001 LC Amsterdam
Kamer van Koophandel: 54827817

RSIN: 851455712
ANBI: ja     
IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93                                                                                                             

Regel je nalatenschap eenvoudig online

House of Animals heeft een unieke samenwerking met DoeHetZelfNotaris. Daar regel je online, gemakkelijk en in je eigen tempo een testament of legaat waarin je House of Animals eenvoudig kunt opnemen. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door onze samenwerking kun je voor een voordelig tarief House of Animals opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij jou in de buurt. Kijk voor het maken van een akte op Doehetzelfnotaris.nl. Namens de dieren danken we je voor je hulp.

Wil je meer weten?

We gaan graag persoonlijk met je in gesprek om je wensen te bespreken. Neem daarvoor contact op met Helma van de Vondevoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl.

© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram