Wat anderen over ons zeggen 

Loretta Schrijver

“Dierenleed. Het is alom. Voor wie zich erin verdiept en het zich persoonlijk aantrekt, zoals ik de afgelopen 40 jaar, kan het leven er wel eens ondraaglijk van worden. Wij mènsen zijn ervoor verantwoordelijk, vooral omdat er geld aan dat leed wordt verdiend.

Maar kwaad en verdrietig zijn helpt niet. Media-aandacht vragen en de strijd aangaan helpt de dieren wel. Precies dat wat Karen Soeters en haar House of Animals doen.

Als er ooit een officiële nationale ombudsvrouw voor dieren in het leven wordt geroepen, moet dat Karen zijn. Ze is nu, hoe dan ook, de officieuze. Dank Karen, dank House of Animals.”

Paul de Munnik

“House of Animals doet onderzoek naar dierenmisstanden waarvan ik denk dat de meeste mensen niet eens weten dat ze bestaan. Het werk dat House of Animals doet is daarom helaas nog steeds broodnodig en daarom krijgen ze mijn steun.”

Floortje Dessing

“Tijdens mijn reizen heb ik ontzettend veel dierenleed gezien. De manier waarop House of Animals de strijd aan gaat om de wereld een beetje mooier voor dieren te maken vind ik geweldig. Niet alleen brengen ze dierenmisstanden onder de aandacht door gedegen onderzoek, ook zoeken ze naar oplossingen in de vorm van aangiftes, Kamervragen, educatie en voorlichting. Ze geven nooit op en daar heb ik bewondering voor.”

Janine Abbring

“Ik ken geen andere organisatie die zich zo met hart, ziel en strijdkracht inzet voor dieren.”

Jaap Jongbloed

“Oplichting is een fors maatschappelijk probleem. Als dat ook nog dierenleed veroorzaakt, dan is het helemaal schandalig en mag absoluut niet onbestraft blijven. Goed dat House of Animals daartegen optreedt.”

Help ons dieren helpen!

© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram