Adopteer Kamila

Wil je als eerste op de hoogte blijven over nieuws van Kamila? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor Kamila.

Kamila – Het getraumatiseerde manegepaard

Kamila was ooit een geliefd paard op een manege in Lysychansk, Oost-Oekraïne. Vooral kinderen hielden erg veel van Kamila met haar zachte karakter. Tot de oorlog uitbrak en Kamila’s leven drastisch veranderde. Een grote kudde paarden stond in de wei toen een raket hen raakte. Bijna alle paarden kwamen daarbij om. Zes paarden overleefden de gruwelijke aanval niet.

Kamila bleef helaas niet ongedeerd: een scherf van de raket raakte haar, en sneed in de pees van een van haar benen. De wond genas niet goed maar een operatie was ook niet mogelijk. Het zorgde voor veel pijn bij Kamila. Door de raket kreeg ze ook een hersenschudding waardoor ze lange tijd doof was. Maar de raketinslag raakte Kamila niet alleen fysiek, het traumatiseerde haar ook. De ooit zo actieve paard werd angstig en gestrest.

Niemand wilde haar hebben. Maar gelukkig nam dierenopvang Pegasus in Dnipro het bange dier mee. “Kamila huilde zelfs toen we haar ophaalden”, vertelt haar verzorgster Olga. Langzamerhand geneest ze en komt haar vertrouwen in mensen terug. Ook haar zachte karakter komt weer naar boven: ze is erg lief en aanhankelijk en houdt ervan om lekker geborsteld te worden. Het duurt wel even om Kamila’s vertrouwen te winnen, maar dat gaat een stuk makkelijker als je appels bij je hebt:

“Kamila houdt erg van appels, ze is er altijd blij mee.”

Paard Kamila Kamila raakte gewond door een raket en raakte getraumatiseerd, ze werd angstig en gestrest.

Dierenopvang Pegasus - Dnipro, Oost-Oekraïne

De vrijwilligers van Pegasus zorgen met veel liefde voor meer dan duizend dieren. Ze doen al het mogelijke om de Oekraïense oorlogsdieren zo goed mogelijk door deze barre tijden heen te loodsen. Kamila had geen betere plek kunnen treffen!

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Kamila.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer Kamila

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram