Adopteer Mukthar

Wil je als eerste op de hoogte blijven over nieuws van Mukthar? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor Mukthar.

Mukthar – De geliefde opa

De lieveling van alle vrijwilligers bij the City of Dogs is de 15-jarige Mukthar. Tien jaar geleden kwam hij bij de opvang nadat hij in een slechte toestand was gevonden op een industrieterrein. Hij was er zeer slecht aan toe: hij was ondervoed en verzwakt en had een grote tumor. Na een lang proces is Mukthar hersteld. Maar nu hij een hoge leeftijd heeft bereikt, wordt hij behandeld voor allerlei kwaaltjes die bij het oud zijn horen. Net als veel andere honden bij de opvang heeft ook Mukthar last van de oorlog. Hij wordt bang van de bombardementen, schokgolven en het geluid van luchtalarmen en sirenes.

Dat Mukthar stiekem favoriet is in de opvang is geen wonder: de hond is ontzettend lief en altijd rustig. Zijn favoriete plekje is een mand in een rustige hoek van de opvang. Hij houdt van wandelingen en is volgens zijn verzorgers een hele slimme hond die altijd alles doorheeft!

Hondje Mukthar Mukhtar werdt gevonden op een industrieterrein. Hij was ondervoed en verzwakt en had een grote tumor.

City of Dogs - Mykolaiv

The City of Dogs in de stad Mykolaiv zorgt met veel liefde voor meer dan 170 honden, 20 katten en twee schapen. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp. Mukthar is hier in goede handen!

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Mukthar.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer Mukthar

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram