Adopteer Mouse

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuws van Mouse? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor Mouse.

Mouse – Het hondje met de schotwond

De kleine nieuwsgierige Mouse heeft geen makkelijke start gehad. Zeven jaar geleden kwam de pup met een grote schotwond op haar kopje aan bij Angel. Haar moeder en broertjes werden ook beschoten en overleefden de aanval het helaas niet. Lang was het onzeker of de kleine Mouse er wel bovenop zou komen.

Na de redding van Mouse ging Angel met haar naar de dierenarts. Ze kreeg antibiotica voorgeschreven maar het was onbekend of ze zouden werken. Het hondje mocht niet geopereerd worden omdat ze daar nog te klein voor was. Jarenlang werd ze behandeld zodat de wond op haar kopje zou genezen en ze geen ontstekingen kreeg. Inmiddels is ze ontpopt tot een aanhankelijk en nieuwsgierig hondje.

Het gaat goed met Mouse! En ze lijkt misschien klein, maar alle koekjes en fruit snoept deze meid zo op! Maar de oorlog raakt haar diep. Angel:

“Ze is erg huiverig om naar buiten te gaan en is doodsbang voor de explosies.”

Mouse is de enige hond waarbij het uren duurt totdat ze weer rustig is na de bombardementen. Ook dieren lijden onder het oorlogsgeweld. Maar gelukkig heeft ze Angel, die haar dag in dag uit erdoorheen helpt.

Hondje Mouse De kleine Mouse heeft geen makkelijke start gehad. Met een grote schotwond op haar hoofd kwam ze aan bij Angel.

Dierenopvang Angel - Zaporizja

Dierenverzorgster Svetlana (bij House of Animals ook bekend als Angel, omdat ze een ware heldin is voor dieren) uit Zaporizja zorgt voor 49 honden en 65 katten in haar kleine appartement. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp.

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Mouse.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer Mouse

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram