Adopteer Busya en Basya

Wil je als eerste op de hoogte blijven over nieuws van Busya en Basya? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor Busya en Basya.

Busya en Basya – De zussen die hun kans grepen

Busya en Basya hebben een bijzonder verhaal. De twee zusjes zijn geboren in een gebied in Oekraïne waar vaak raketten en drones op gebouwen worden afgevuurd, namelijk langs de Dnjepr rivier, dichtbij de frontlinie.

Dierenverzorgster Angel ging op een dag naar een grote supermarkt om schoonmaakmiddel en voedsel voor de katten te halen. Het stormde toen. Angel stond net in de rij om af te rekenen, toen het luchtalarm afging. Iedereen werd de winkel uitgestuurd. Op straat, vóór de supermarkt, bedelden de twee puppy’s. Angel:

“We liepen naar de auto om niet in de regen te  staan en toen sprong een van de puppy’s in de auto om op te warmen.”

De tweede puppy was te verlegen en bleef buiten de auto, wachtend op haar zusje. Ondertussen begon het steeds harder te regenen, dus pakte Angel het tweede hondje uiteindelijk op en zette haar naast haar zusje.

“Het luchtalarm was gestopt. Ik dacht dat ze bij iemand hoorden, maar niemand rond de supermarkt wist iets over de honden. Toen ik terugkeerde naar de auto, wilden ze er niet meer uit. Ze verstopten zich onder de stoelen.”

Angel kon niet anders dan de honden meenemen, ook al was het thuis al vol. Zo vonden deze twee verlegen meiden ook veiligheid bij haar. Nu hoeven Busya en Basya niet meer te bedelen om eten en hebben ze al hun favoriete snacks, zoals hondenkoekjes en brood. Zolang de oorlog duurt, zullen Busya en Basya bij Angel blijven wonen!

Dierenopvang Angel - Zaporizja

Dierenverzorgster Svetlana (bij House of Animals ook bekend als Angel, omdat ze een ware heldin is voor dieren) uit Zaporizja zorgt voor 49 honden, 65 katten, 5 egels en 5 vogels in haar kleine appartement. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp.

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Busya en Basya.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer Busya en Basya

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram