Adopteer Phil

Wil je als eerste op de hoogte blijven over nieuws van Phil? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor Phil.

Phil – De kat met het kapotte oog

In november werd Phil door militairen uit het oorlogsgebied gered en naar opvangcentrum Myav-Gav gebracht. Hij was er zeer slecht aan toe. Dierverzorgster Tanya:

“Hij was echt stervende. Hij was ernstig uitgeput en had een gebroken kaak en een uitgeslagen oog.”

Hij kon door zijn gebroken kaak niks eten en moest met sondevoeding gevoerd worden. Tot overmaat van ramp kwamen de verzorgers erachter dat hij leukemie heeft en mede daardoor te zwak was om te opereren. Zijn oog raakte ernstig geïnfecteerd. Om verspreiding te voorkomen  moest hij geopereerd worden. Tijdens de operatie stopte zijn hart met kloppen, gelukkig werd hij gereanimeerd. Het gaat nu stukken beter met de kleine Phil. Zijn oog is genezen, hij is aangekomen en eet zelfstandig. Phil is een vechter!

Tanya vermoedt dat Phil vroeger een geliefde huiskat was. Door alles wat er is gebeurd na het uitbreken van de oorlog, vertrouwt hij mensen helaas niet meer. Hij is erg angstig. Ook voor explosies is hij erg bang. Volgens Tanya voelt Phil de bombardementen altijd al eerder aankomen. Hij begint dan luid te miauwen en rond te rennen in zijn kooi.

Deze kater houdt van rust en lekker slapen en dat is hem zeer gegund. Bij Myav-Gav kan hij aansterken en verder herstellen. Hopelijk lukt het hem om langzamerhand zijn vertrouwen in mensen terug te krijgen.

Kater Phil Phil werdt binnengebracht met een gebroken kaak en een uitgeslagen oog en had direct medische hulp nodig.

Dierenopvang Myav-Gav - Dnipro

Myav-Gav bevindt zich in de stad Dnipro en vangt momenteel zo’n 120 honden en katten op. Ook zorgt de opvang nog voor meer dan 65 zwerfdieren. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp. De vrijwilligers van Myav-Gav zien dagelijks het effect van de oorlog op de dieren waarvoor ze zorgen.

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Phil.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer Phil

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram