Adopteer de puppy's

Wil je als eerste op de hoogte blijven over nieuws van de puppy's? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor de puppy's.

Zes achtergelaten puppy’s in een zak

In de zomer van 2023 schoof iemand een zak onder het hek van The City of Dogs. De vrijwilligers van de opvang waren verbijsterd door wat ze erin aantroffen: zes lieve, schattige puppy’s. Buiten was het op dat moment veertig graden.

“Het is een wonder dat we ze ineens zagen en dat ze niet gestikt zijn door de hitte”, vertelt een van de vrijwilligers. The City of Dogs is er nooit achter gekomen waarom de puppy’s in de zak zijn achtergelaten en waar ze vandaan kwamen. Nu zijn de zes druktemakers in ieder geval kerngezond.

“Het zijn net kinderen. We houden van ze en hopen dat ze de horror van de oorlog niet doorhebben.”

De vrolijke en ondeugende hondjes zorgen voor veel vermaak in The City of Dogs. Ze zijn namelijk erg nieuwsgierig en vinden het leuk om met mensen om te gaan. Volgens hun verzorgster zijn ze ook allemaal anders. Een deel is erg energiek en de rest juist heel rustig, maar allemaal houden ze heel veel van hondensnoepjes. Ook spelen ze veel met elkaar en de vrijwilligers.

adopt - Zes lieve, schattige puppy’s werden in een zak bij the City of Dogs in de steek gelaten.

The City of Dogs - Mykolaiv

The City of Dogs in de stad Mykolaiv zorgt met veel liefde voor meer dan 170 honden, 20 katten en twee schapen. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp. De puppy’s hadden het niet beter kunnen treffen!

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor de puppy's.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer de Puppy's

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram