Adopteer Peach

Wil je als eerste op de hoogte blijven van nieuws van Peach? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor Peach.

Peach – Gevonden in gebombardeerd huis

Peach werd door militairen gered uit een gebombardeerd huis. Hij lag onder het puin na een raketinslag. De zwaargewonde kater kon niet uit de woning ontsnappen en was aan zijn lot overgelaten.

Militairen hoorden zijn gejank en het lukte ze om Peach onder het puin vandaan te halen. Wat er met zijn eigenaren is gebeurd, is onbekend. Misschien moesten ze halsoverkop vertrekken door de oorlog, of leven ze niet meer. Bij de raketinslag kwam ook een stukje raket in zijn kop terecht. Zwaar vermagerd, ziek en vol vlooien moest hij met spoed geopereerd worden. Bovendien heeft de  kleine Peach diabetes en is continu afhankelijk van insuline. Het gaat nu stukken beter, hij houdt ook erg veel van zijn speciale voer!

Peach is erg bang voor harde geluiden. Bij het horen van explosies verstopt hij zich trillend. Hij heeft dan veel last van stress. Oorlog is ook voor dieren traumatisch. Maar het gaat steeds beter met hem. Volgens zijn verzorgster bij Myav-Gav is Peach erg speels en een zeer vriendelijke en knuffelige kat. Hij ligt het liefst luid spinnend op schoot terwijl hij geaaid wordt.

Kater Peach Peach werd gered uit een gebombardeerd huis. De zwaargewonde kater kon niet uit de woning ontsnappen en was aan zijn lot overgelaten.

Dierenopvang Myav-Gav - Dnipro

Myav-Gav bevindt zich in de stad Dnipro en vangt momenteel zo’n 120 honden en katten op. Ook zorgt de opvang nog voor meer dan 65 zwerfdieren. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp. De vrijwilligers van Myav-Gav zien dagelijks het effect van de oorlog op de dieren waarvoor ze zorgen.

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Peach.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer Peach

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram