Stop Bert's Animal Verhuur

Pasgeboren dieren worden het hele land door gesleurd

Jouw donatie zorgt ervoor dat Bert zijn deuren moet sluiten!

Jouw donatie zorgt ervoor dat Bert zijn deuren moet sluiten!

Bert’s Animal Verhuur uit Appeltern heeft honderden dieren die hij op last van de rechter al sinds 2019 nier meer mag verhuren. Ondanks dit verbod blijven de dieren niet op stal, maar worden door het hele land verhuurd. Alleen al in de maanden november en december heeft ons team Bert maar liefst vijf keer op heterdaad betrapt.

Onze advocaat heeft de gemeente al het bewijsmateriaal inclusief facturen toegestuurd en verzocht om te handhaven. Ook zijn er steeds meer organisaties die ons laten weten dat ze Bert hebben afgezegd.

Om voorgoed een eind aan de illegale activiteiten te maken heeft de gemeente West Maas en Waal hoge dwangsommen opgelegd. Ondanks deze dwangsommen gaat Bert toch door met het verhuren van dieren. Zijn levende kerststal reist het hele land door, en wij erachter aan!

Wij blijven controleren en geven uiteraard niet op. We gaan door voor de dieren tot dit bedrijf helemaal gestopt is.

Help mee!

Alleen dankzij donaties kunnen wij illegale dierenhandel en verhuur blijven aanpakken en oprollen. Help ons alsjeblieft om Bert's Animal Verhuur te stoppen zodat zijn dieren een dierwaardig leven kunnen leiden.

Ja, ik steun House of Animals

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
Kies andere betaalmethode
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram