Stop de Puppyfabrieken

Jouw donatie zorgt ervoor dat foute fokkers niet ongestraft hun gang kunnen gaan.

Duizenden moederhondjes leven in embarmelijke omstandigheden om zo veel mogelijk puppy’s te baren tot ze er letterlijk bij neervallen.

‘Quote van slachtoffers of feiten’

House of Animals is de strijd aangegaan met de grootste broodfokhandelaar in Nederland, de toezichthouder (NVWA) en met Marktplaats om een einde te maken aan de afschuwelijke puppyhandel in Nederland. Zoals in Hart van Nederland te zien was, hebben we op 24 september aangifte gedaan tegen Marktplaats omdat zij de broodfokhandel faciliteren. Ons onderzoek heeft er toe geleid dat er Kamervragen zijn gesteld. Daarnaast zijn wij ook gestart met een bewustzijnscampagne zodat mensen stoppen met het kopen van puppies uit de verschrikkelijke puppyfabrieken.

Wij gaan de puppyhandel stoppen, maar dat kunnen we niet zonder jouw steun. Help jij ons alsjeblieft mee om samen een einde te maken aan de gruwelijke puppyhandel?

Door Vriend van House of Animals te worden (dat kan al vanaf 5 euro per maand) kunnen wij onze strijd tegen de broodfokhanderlaren blijven voortzetten. Je kunt ons ook steunen met een eenmalige donatie op onze rekening IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93 op naam van House of Animals Foundation o.v.v. Broodfokhandel.via een tikkie.

  • Eenmalig
  • Maandelijks
Totaal: € -
€ 2.607,35 / € 1.000,00
Totaal: € -
€ 2.607,35 / € 1.000,00
© 2017-2020 House of Animals
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram