Stop de Puppyfabrieken

Jouw donatie zorgt ervoor dat foute fokkers niet ongestraft hun gang kunnen gaan.

HELP MEE

Duizenden moederhondjes leven in embarmelijke omstandigheden om zo veel mogelijk puppy’s te baren tot ze er letterlijk bij neervallen.

Met behulp van corrupte dierenartsen uit Hongarije worden jaarlijks ruim 80.000 puppy’s uit Oost-Europa in Nederland verkocht.

Ons investigations team zet zich dag en nacht onvermoeibaar in om een einde te maken aan de verborgen hondenmishandeling in de onverzadigbare puppyindustrie.

Corrupte dierenarts op non-actief gesteld

Zoals bij Eenvandaag te zien was, heeft ons investigations team maar liefst 30 dossiers aan de Hongaarse autoriteiten overhandigd met schrijnend bewijsmateriaal van fraude, mishandeling van honden en deelname aan een criminele organisatie m.b.t. puppy's die in Nederland verkocht zijn. Dankzij ons onderzoek is 1 corrupte dierenarts per direct op non-actief gesteld en is er strafrechtelijk onderzoek gestart naar 5 andere dierenartsen die het mogelijk maakten dat honderden zieke, getraumatiseerde en niet-ingeënte puppy’s op grote schaal in Nederland verhandeld konden worden.

Ook de koper speelt een grote rol in het in stand houden van de puppyfabrieken. Dankzij onze bewustwordingscampagne ‘PuppyExpress’ hebben we inmiddels miljoenen mensen bereikt, zodat niemand die een pup koopt nu nog kan zeggen ‘oh… ik wist het niet’.

Help mee!

Samen maken we een einde aan dit gruwelijke hondenleed.
Door Vriend van House of Animals te worden (dat kan al vanaf 5 euro per maand) kunnen wij onze strijd tegen de puppyhandel blijven voortzetten en doorgaan tot de laatste foute fokker zijn deuren sluit.

  • Eenmalig
  • Maandelijks
Totaal: € -
€ 989,50 / € 1.000,00
Totaal: € -
€ 989,50 / € 1.000,00
© 2017-2020 House of Animals
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram