Diana Vendelbosch

Diana heeft na functies als Office-, Facility- en HR manager bij een IT bedrijf, een aannemer en een begraafplaats besloten om haar tomeloze energie te geven aan zaken waar ze blij van wordt. Ze wil een bijdrage leveren aan een eerlijkere wereld voor degenen die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Zij heeft een diepgewortelde liefde voor dieren en afkeer van onrecht.

Al op jonge leeftijd liet ze haar vader een uit het nest gevallen musje met een rietje reanimeren.  Na vrijwilligerswerk bij o.a. de dierenambulance/dierenhospitaal heeft ze nu haar bestemming gevonden bij House of Animals: zoveel te doen op zoveel verschillende gebieden…. Naast de opvang van honden in haar eigen omgeving draagt ze hier heel graag haar steentje bij.

Diana is een echte allrounder. Ze beantwoordt de vragen die op social media binnenkomen, is moderator op Facebook en helpt het investigations team waar nodig. Dus kortom, een duizendpoot!

“Dit is echt iets voor jou” hoort ze dan ook vaak als ze met passie over deze House of Animals vertelt.

Haar vrije tijd deelt ze graag met haar inmiddels bejaarde dame Yellow, haar life-savende Bearded Collie.

 

 

© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram