Dak voor dieren

Honderden huisdieren riskeren dood te vriezen, laat ze niet in de kou!

Laat ze niet doodvriezen

Laat ze niet doodvriezen

Noodoproep aan Nederlandse bedrijven:

Ook huisdieren zijn slachtoffer van de oorlog in Oekraïne. Achtergelaten door vluchtende eigenaren zwerven ze ontheemd rond, wanhopig op zoek naar een veilige plek. Die vinden ze bij dierenopvang Pegasus, vlakbij kerncentrale Zaporitzja. Hier verblijven meer dan 800 honden, katten, ezels, schapen, varkens, koeien en zelfs een kameel. Elke dag vangen vrijwilligers gewonde, getraumatiseerde en mishandelde dieren op, waar deze maand nog nieuwe verblijven gebouwd voor moeten worden.

Help deze dieren met jouw bedrijf de ijskoude winter te overleven!
Voor 1500 euro kan jij met jouw bedrijf deze maand nog een warm hok laten bouwen voor honden en katten die nu letterlijk in de vrieskou staan en nergens anders terecht kunnen.

Sponsor een warm verblijf voor deze dieren!
Wij verzorgen een naam bordje met jullie bedrijfsnaam voor op het nieuwe verblijf in Oekraïne. En we zorgen voor foto's en video's tijdens en na de bouw van jullie nieuwgebouwde dierenverblijf.

Een warm verblijf sponsoren kan eenvoudig op deze pagina, maar je kan het bedrag ook overmaken op onze rekening: NL65 TRIO 0198 0364 93 op naam van House of Animals Foundation o.v.v. "Warm verblijf voor dieren Oekraïne".

Meer weten over ons?
House of Animals zet zich al vanaf het begin van de oorlog in voor dieren in Oekraïne. Zo slaagden we er in om meer dan 100.000  dieren van de hongerdood te redden en doneerden wij 400.000 kg voer, generatoren, medicijnen, water- en verwarmingssystemen aan ruim 35 asielen in het land. Heb je vragen over deze actie? Stuur dan een mailtje naar Helma van de Vondvoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl..

Ja, ik sponsor een warm verblijf

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
Kies andere betaalmethode
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram