Nalaten

Nalaten

Het werk van House of Animals vergt een lange adem. Door House of Animals op te nemen in je testament leeft je liefde voor dieren voort, ook als je er niet meer bent. Jouw nalatenschap zorgt ervoor dat wij doorgaan en niet stoppen tot er een einde komt aan elke vorm van dierenleed. 

We begrijpen dat het heel belangrijk voor je is om te weten wat er precies met je nalatenschap gebeurt. We zouden dit dan ook graag persoonlijk met je willen bespreken. Afhankelijk van je wensen kun je namelijk zelf kiezen waar je geld aan besteed wordt. 

Mogelijkheden voor nalaten aan House of Animals

Weet je al precies hoe je het een en ander wilt vastleggen dan heeft de notaris onderstaande gegevens van House of Animals nodig: 

Statutaire naam: House of Animals Foundation
Statutaire vestiging: Utrecht
Kantoor: Amsterdamsestraatweg 67a, 3513AB Utrecht
Kamer van Koophandel: 54827817

RSIN: 851455712
ANBI verklaring: ja     
IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93                                                                                                             

Regel je nalatenschap eenvoudig online

House of Animals heeft een unieke samenwerking met DoeHetZelfNotaris. Daar regel je online, overzichtelijk en voor een laag bedrag, een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door onze unieke samenwerking kun je tegen een laag tarief House of Animals opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij jou in de buurt. Kijk voor het maken van een akte op Doehetzelfnotaris.nl. Namens de dieren danken we je voor je hulp.

Daar regel je makkelijk, voordelig en in je eigen tempo een testament of aanvullend legaat waarin je House of Animals eenvoudig kunt opnemen. 

Wil je meer weten?

We gaan graag een persoonlijk gesprek met je aan om je wensen te bespreken. Neem daarvoor contact op met Helma van de Vondvoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl.

© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram