Update Phill

Hierbij ontvang je de eerste update over jou adoptie kater, Phill.

De verzorgers van Myaw-Gav laten weten dat het heel onrustig is in het gebied rondom de opvang, in Dnjepr. De constante aanvallen van de Russen raken veel dieren; bijna allemaal zijn ze ontzettend angstig. Maar de stoere Phil lijkt er een beetje aan te wennen en is steeds minder bang voor het geluid van de explosies! Volgens de verzorgers schrikt hij nu minder erg dan voorheen.

Phil blijft in behandeling voor zijn leukemie en daar reageert hij goed op. Een paar maanden geleden kon hij niet eens zelfstandig eten met zijn gebroken kaak, die hij had toen hij was binnengebracht. Dat gaat nu stukken beter! Hij kan zijn natvoer nu goed binnenkrijgen.

We kennen Phil als een kat die veel heeft meegemaakt. Niet alleen fysiek, met een operatie waarbij hij een hartstilstand had, ook psychisch heeft Phil veel te verduren gehad. Hij heeft daardoor veel moeite met mensen vertrouwen. Nu hij een tijdje bij Myaw-Gav is, zien zijn verzorgers hem langzaam opbloeien.

Hoewel hij nog steeds erg bang is voor mannen – volgens zijn verzorgers gaat hij dan schreeuwen en sissen – is het een van de vrouwelijke verzorgers gelukt zijn vertrouwen te winnen! “Phil houdt van haar. Zij is de enige persoon die Phil mag aaien en vasthouden”, vertelt Tanya. Ze stuurde een filmpje mee waarin ze Phil in haar armen voedt.

Al met al zijn ze bij Myaw-Gav blij met hoe ze Phil zien ontwikkelen.

“Hij is nu rustiger en echt aan het herstellen. Hij heeft geen pijn meer en voelt zich nu goed!” 

Alle adoptiedieren leven dicht bij de frontlinie in het zuidoosten - een gebied waar het luchtalarm loeit, elke dag explosies plaatsvinden en veiligheid ver te zoeken is. Dagelijks onderhouden wij dan ook contact met de dierverzorgers, zodat we altijd beschikken over de juiste informatie.

Jouw bijdrage maakt een wereld van verschil, nogmaals heel veel dank voor je steun!

Lieve groeten,

Karen Soeters

Founder House of Animals

Help de dieren en doneer

© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram