Deel dit artikel

We stand with Ukrainian animals

We stand with Ukrainian animals

24/8: We stand with Ukrainian animals | Beeld: House of Animals

We stand with Ukrainian Animals, want vandaag is het Onafhankelijkheidsdag in Oekraïne. Dat is normaal een feestdag, maar vandaag is duidelijk geworden dat het allesbehalve feest is in het land. Niet voor mensen en niet voor dieren.

Onze collega-dierenbeschermers, waar we na 6 maanden oorlog en zo ongeveer dagelijks contact een sterkte band mee voelen, vertellen ons dat ze de hele dag luchtalarmen horen. Precies een half jaar na de start van de oorlog en na een paar relatief rustige weken is de paniek weer toegeslagen.

We stand with Ukrainian Animals

Mijn lieve collega Esther Kef maakte onderstaand filmpje en stuurde het naar alle shelters aan wie we sinds de start van de oorlog noodhulp bieden:
.

.

Wij willen alle mensen die achterbleven om voor de dieren te zorgen een hart onder de riem steken. De reacties die we van hen binnenkrijgen zijn hartverwarmend:

“Ik ben een van degenen die in Oekraïne zijn gebleven omwille van de dieren. Dank u en de mensen van Nederland voor uw uitgebreide steun en om mij en mensen zoals ik niet alleen te laten met alle moeilijkheden in een moeilijke tijd. Vandaag, bij het ochtendgloren, werd ik weer wakker van het gejammer van luchtalarmsirenes. Maar ik geloof en weet dat Oekraïne zal winnen in deze verschrikkelijke oorlog!”

.

We stand with Ukrainian animals

Dank voor je steun van dierenasiel Sirius in Kiev | Foto: Sirius

We stand with Ukrainian Animals. En dat zijn ook deze dieren, die dankzij onze fantastische donateurs ingeënt zijn:

We stand with Ukrainian animals

Ingeënt dankzij donateurs van House of Animals | Foto's: ©House of Animals

.

©AnimalsToday.nl Karen Soeters | House of Animals

© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram