Jane van Dieren

Jane is sinds haar 21e zelfstandig ondernemer in Amsterdam, en al sinds ze zich kan herinneren een dierenbeschermer. Als klein meisje zamelde ze al handtekeningen in tegen de zeehondenjacht en nam ze zielige vogeltjes mee naar huis om aan te laten sterken.

Naast haar werk zet ze zich al jaren in voor het welzijn van dieren. Zo is ze sinds 2009 vrijwilliger bij stichting Bont voor Dieren en richtte ze in 2010 de Orka Coalitie op om voor de vrijheid van de gestrande orka Morgan te strijden die in het Dolfinarium werd gehouden.

Sinds haar man het ondernemerschap van haar heeft overgenomen is zij zich volledig gaan richten op datgene wat altijd in haar heeft gezeten: Het opkomen voor dieren en hun rechten. De stap naar House of Animals heeft zo moeten zijn. Ze vindt het heerlijk om zich ergens in vast te bijten, te speuren naar informatie, zaken uitzoeken en uitpluizen om onrecht aan de kaak te kunnen stellen. Bij het team Investigations is ze dus helemaal op haar plek.

Jane heeft zich naast haar taken binnen Investigations ook dag en nacht ingezet voor onze noodactie voor dieren in de Oekraïne.

© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram