Frida de Boer

Frida is onze fantastische Office Manager, levensgenieter en dierenliefhebber. Ze heeft zich weken lang dag en nacht ingezet voor onze noodactie voor Oekraïense honden en katten. Niets is Frida te veel als het gaat om dierenleed.

Jarenlang heeft Frida met veel plezier diverse organisatorische banen gehad bij een drietal hogescholen. Na het behalen van haar propedeuse (deeltijd) Toegepaste Psychologie verloor haar man Wilco zijn baan. Dat was het moment om een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan namelijk op wereldreis voor onbepaalde tijd. Na ander halfjaar reizen zijn ze samen voor een Nederlandse stichting in Cambodja gaan werken. Vijf jaar lang hebben ze zich met hart en ziel in gezet voor een gemeenschapscentrum voor kansarme families en kinderen in en om de vuilnisbelt van Phnom Penh de hoofdstad van Cambodja. Eind 2015 was het tijd om terug te keren naar Nederland om dichtbij familie en vrienden te zijn. Samen met hun blinde Cambodjaanse hond streken ze weer neer op de Veluwe.

Daar namen ze het landelijk gelegen huis van haar schoonouders waarmee ze een tweede droom in vervulling lieten gaan: Het runnen van 'Roedelpension', een kleinschalig honden en- kattenpension zonder kennels of hokken met vooral veel vrijheid en huiselijkheid voor hun gasten. Inmiddels heeft Frida haar parttime baan als office manager bij een grote vrijwilligers organisatie kunnen opzeggen en richt ze zich volledig op haar passie: het werken met dieren. Naast het werk bij het pension zet Frida zich in voor de rechten van dieren en het voorkomen van dierenleed bij House of Animals.

© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram