Red de dieren in Kiev!

Jouw donatie redt dieren in de Oekraïne

Wat een nachtmerrie. Niet alleen voor de mensen daar, maar ook voor de dieren. Zonder jouw hulp zullen veel dieren sterven.

Wat een nachtmerrie. Niet alleen voor de mensen daar, maar ook voor de dieren. Zonder jouw hulp zullen veel dieren sterven.

Sirius is de grootste dierenopvang van het land voor honden en katten in Kiev. Op dit moment vangt oprichter Alexandra Mezinovazij ruim 3000 dieren op. Een bijna uitzichtloze situatie want dat aantal blijft maar groeien maar ze zet met haar team alles op alles om ieder dier te redden en mensen er toe te enthousiasmeren te adopteren en steriliseren.

We hebben contact met hen gehad en Alexandra zegt: “Het is een afschuwelijke situatie hier. We hadden niet verwacht dat Rusland dit zou doen. Het is een bloederige strijd in heel veel steden en ze gebruiken bommen. Ik blijf bij mijn dieren. Ik kan ze niet alleen laten. We hebben nog maar voedsel voor 3 dagen. Op dit moment vliegen er heel veel vliegtuigen naar Kiev en ik kan de bommen horen vallen niet ver van de shelter.”

Ondanks dat het onveilig is voor Alexandra om daar te blijven, heeft ze besloten haar dieren niet achter te laten. Maar om de dieren in leven te houden is er geld nodig om eten en medicijnen voor 3000 honden en katten te kunnen kopen. En zij zijn niet alleen, ook andere kleinere dierenopvangcentra in de Oekraïne hebben geld nodig om aan te eten te komen.

Al vanaf 5 euro help je een hond of kat in Kiev een week lang van eten te voorzien.
Elke euro die wij binnenkrijgen gaat rechtstreeks naar de opvang in Kiev en een deel gaat (waar nodig en mogelijk) naar andere opvangcentra voor dieren in de Oekraïne.
Doneer hieronder via ideal of met een tikkie.

 

Ja, ik doneer voor de honden en katten uit de Oekraïne

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
Kies andere betaalmethode
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2022 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram