Adopteer Yasha & Masha

Wil je als eerste op de hoogte blijven over nieuws van Yasha & Masha? Word adoptieouder! Met jouw steun draag je bij aan de dagelijkse opvang, verzorging en medische zorg voor Yasha & Masha.

Yasha & Masha – Twee beste vrienden in opvang Pegasus

Yasha & Masha zijn maar net aan de dood ontsnapt toen ze gered werden door dierenopvang Pegasus. Ze leefden eerst in een dierentuin aan de grens met Moldavië. Kameel Yasha kwam daar toen hij twee jaar oud was en heeft daar bijna achttien jaar gewoond. Nadat de moeder van ezel Masha overleed bij haar geboorte, nam Yasha de vaderrol op zich. Olga, van opvang Pegasus in Dnipro, Oost-Oekraïne:

“Yasha laat niemand dichtbij Masha komen. Hij beschermt haar, ze is zijn kind.”

Maar toen het geld in de dierentuin opraakte, werden de dieren verwaarloosd. Razendsnel verspreidde het nieuws zich dat Yasha en Masha gevoerd zouden worden aan de leeuwen. Pegasus zette alles op alles om dat gruwelijke lot voor ze te voorkomen. De ernstig zieke en magere Yasha werd voor een hoge prijs te koop aangeboden en het lukte Pegasus maar net het geld bij elkaar te sprokkelen. Maar toen ze Yasha wilden ophalen, weigerde hij gescheiden te worden van zijn maatje, Masha.

Uiteindelijk lukte het ook om Masha mee te krijgen. Beide dieren kwamen ziek en mager bij Pegasus aan. Dankzij steun van de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals konden ze goed genezen en blijven genieten van elkaars gezelschap. De kleine Masha houdt van niemand anders behalve van Yasha en ze spelen vaak samen. En de liefde is geheel wederzijds! Kameel Yasha is dan misschien niet een ezel, toch is hij een behoorlijk eigenwijze jongen met een sterke eigen wil! Verder houdt hij ervan om in de zon te liggen rollen. En van lekkernijen wordt hij erg blij.

Yasha en Masha hebben het goed bij Pegasus, toch worden zij ook geraakt door de oorlog. Vooral Masha is erg bang voor explosies. Als ze die hoort, rent ze naar de stoere Yasha en verstopt ze zich onder zijn buik.

Yasha & Masha zijn maar net aan de dood ontsnapt. De ernstig zieke en magere dieren zouden gevoerd worden aan de leeuwen.

Yasha & Masha zijn maar net aan de dood ontsnapt. De ernstig zieke en magere dieren zouden gevoerd worden aan de leeuwen.

Dierenopvang Pegasus - Dnipro, Oost-Oekraïne

Opvang Pegasus zorgt met veel liefde voor meer dan duizend dieren. Dankzij de Nederlandse en Belgische donateurs van House of Animals krijgen deze dieren noodhulp. De vrijwilligers van Pegasus doen al het mogelijke om de Oekraïense oorlogsdieren zo goed mogelijk door deze barre tijden heen te loodsen.

Adoptiebedrag
Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren in Oekraïne. Hiermee financier je voer, medicijnen, veterinaire hulp en huisvesting voor Yasha & Masha.

Adopteer een dier in Oekraïne

Lever direct een bijdrage aan de medische zorg, opvang en verzorging en ontvang het adoptiepakket.

Ja, ik adopteer Yasha & Masha

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram