SPONSOR SAM


Heb je ooit een varken gesponsord? Dit is je kans. Sam zoekt 100 sponsors!

Heb je ooit een varken gesponsord? Dit is je kans. Sam zoekt 100 sponsors!

Sam, niet zomaar een varken

Sam was zwanger. En niet voor het eerst. In negen jaar tijd kreeg ze al 240 biggen, als varken in de vee-industrie. Haar laatste nest heeft ze mogen bouwen met stro. Ze heeft voor het eerst frisse lucht opgesnoven en is op 16 maart 2021 bevallen van 11 gezonde biggen. Voor het eerst mag ze moeder zijn en met de steun van jouw bedrijf, mag ze ook echt voor haar nakomelingen zorgen.

Een viervoetige filmcast

Wij filmen Sam en vijf van haar biggen een jaar lang zodat jong en oud kan zien wie zij en die andere bijzondere 13 miljoen dieren zijn die wij in Nederland geheel onverschillig als levenloze producten behandelen. Een jaar lang betreden we de onbekende, complexe en bijzondere wereld van het varken en gaan we laten zien dat we onze mens-dier relatie met dit vriendelijke en gevoelige dier volledig moeten herzien. Als sponsor ontvang je regelmatig filmpjes en updates over Sam die je op je eigen social media kunt delen. 

Sponsor SAM

Sam is eind februari 2021 uit de vee-industrie gered en verblijft bij Stichting Melief.  Ze hoopt 100 sponsors te vinden om haar film te kunnen realiseren waarmee Sam een gezicht geeft aan de verschrikkelijke vee-industrie. 50% van het sponsorbedrag gaat  naar Stichting Melief en is bestemd voor het levensonderhoud van Sam en haar biggen. De andere 50% wordt ingezet voor de realisatie van de film die in het najaar van 2022 in première zal gaan.

Word sponsor van Sam en laat met je bedrijf zien hoe bijzonder varkens zijn. 

Sam heeft al 2 / 100 sponsors

Ja, ik sponsor Sam

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
Kies andere betaalmethode
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram