Varken 'My Mom Sam' overleden

De allerliefste mooiste dapperste Sam is niet meer. Aan de documentaire over haar leven, ‘My mom Sam’, wordt nog hard gewerkt.

Sam, niet zomaar een varken

Sam was zwanger. En niet voor het eerst. In negen jaar tijd kreeg ze al 240 biggen, als varken in de vee-industrie. Haar laatste nest heeft ze mogen bouwen met stro. Ze heeft voor het eerst frisse lucht opgesnoven en is op 16 maart 2021 bevallen van 11 gezonde biggen. Voor het eerst mag ze moeder zijn en met jouw hulp, mag ze ook echt voor haar nakomelingen zorgen.

Een jaar volgen

Wij filmen Sam en vijf van haar biggen een jaar lang zodat jong en oud kan zien wie zij en die andere bijzondere 13 miljoen dieren zijn die wij in Nederland geheel onverschillig als levenloze producten behandelen. Een jaar lang betreden we de onbekende, complexe en bijzondere wereld van het varken en gaan we laten zien dat we onze mens-dier relatie met dit vriendelijke en gevoelige dier volledig moeten herzien.

Help mee

Sam is eind februari 2021 uit de vee-industrie gered en verblijft bij Stichting Melief.  Met jouw hulp mag ze daar haar dagen slijten. 50% van jouw bijdrage gaat dan ook rechtstreeks naar Stichting Melief en is bestemd voor het levensonderhoud van Sam en haar biggen. De andere 50% wordt ingezet voor de realisatie van de film over het leven van Sam en haar kinderen. Samen laten we de wereld zien hoe bijzonder het varken is! Bekijk de trailer over Sam

Ja, ik steun House of Animals

Bedrag is niet correct ingevuld. Gebruik formaat €____ , __, bv € 123,45

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
  • Overboeking
Klik hier om andere betaalmethode te selecteren
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2024 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram