Esther Kef

Esther bekleedde verschillende internationale marketing posities bij zowel kleine bedrijven als multinationals. In 2008 verhuisde ze naar Italië, waar ze een adviesbureau in pilotentraining oprichtte dat ze 10 jaar lang met plezier heeft gerund.

Naast haar werk startte ze een tweede Masteropleiding aan de engineering- en wiskunde faculteit in London. Na haar studie besloot ze het roer om te gooien en zich te richten op waar ze zich als jong meisje altijd al voor inzette: een betere wereld voor dieren. In 2019 was zij event manager van de House of Animals Awards. In 2020 doorkruiste zij met haar partner als eerste ter wereld de Italiaanse alpen (1000km) op langlaufski’s om aandacht te vragen voor dieren in de intensieve veehouderij.

Esther wilde dat er een documentaire zou komen om te laten zien hoe bijzonder varkens zijn. Samen met haar vrouw zamelden zij met hun skitocht geld in om deze documentaire te kunnen maken. Daar is een prachtig project uit ontstaan met een varken dat Sam heet.  

Esther heeft voor House of Animals gekozen omdat het een organisatie is met zeer gedreven mensen die – zelfs in de moeilijkste omstandigheden - nooit opgeven in de strijd tegen dierenleed. “Die vasthoudendheid is heel bijzonder en maakt het verschil voor de dieren”, aldus Esther.

© 2017-2022 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram