Stop uitbuiting van varkens!

Jouw donatie stopt uitbuiting van dieren

HELP MEE

Het ingrijpende verhaal van Sam, een 9-jaar oud getraumatiseerd moedervarken uit de industrie.

Word nu maandelijks donateur en ontvang onze kalender van Sam

Het ingrijpende verhaal van Sam, een 9-jaar oud getraumatiseerd moedervarken uit de industrie.

Sam mag na 9 jaar eindelijk varken zijn

Sam was zwanger. En niet voor het eerst. In negen jaar tijd kreeg ze al 240 biggen, als varken in de vee-industrie. Haar laatste nest heeft ze mogen bouwen met stro. Ze heeft voor het eerst frisse lucht opgesnoven en is op 16 maart 2021 bevallen van 11 gezonde biggen. Voor het eerst mag ze moeder zijn en met jouw hulp, mag ze ook echt voor haar nakomelingen zorgen.

Een jaar volgen

Wij filmen Sam en vijf van haar biggen een jaar lang zodat jong en oud kan zien wie zij en die andere bijzondere 13 miljoen dieren zijn die wij in Nederland geheel onverschillig als levenloze producten behandelen. Een jaar lang betreden we de onbekende, complexe en bijzondere wereld van het varken en gaan we laten zien dat we onze mens-dier relatie met dit vriendelijke en gevoelige dier volledig moeten herzien.

Bekijk de trailer

Help mee!

Help ons een stem te zijn voor dieren die worden uitgebuit voor winst. Met jouw steun kunnen we aan de wereld laten zien dat elk dier ook gewoon dier moeten kunnen zijn. Elke donatie telt. En als je nu maandelijks donateur wordt, ontvang je onze prachtige kalender met foto's van Sam en haar kinderen in de bus.

  • Eenmalig
  • Maandelijks
Totaal: € -
€ 0,00 / € 1.000,00
Totaal: € -
€ 0,00 / € 1.000,00
© 2017-2022 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram