Stop de labrador puppyfabrieken

Help ons foute fokkers te stoppen

Duizenden labradors leven in erbarmelijke omstandigheden om zo veel mogelijk puppy’s te baren tot ze er letterlijk bij neervallen.

Duizenden labradors leven in erbarmelijke omstandigheden om zo veel mogelijk puppy’s te baren tot ze er letterlijk bij neervallen.

Ons investigations team zet zich dag en nacht onvermoeibaar in om een einde te maken aan de verborgen hondenmishandeling in een onverzadigbare labrador puppyindustrie. De moederhondjes zien het daglicht nooit. De labrador puppy's worden veel te jong en vaak niet ingeënt bij hun moeder vandaan gehaald. Velen komen ziek en getraumatiseerd in ons land aan.

Als niets vermoedende eigenaar staat jou en je pup vaak een ellendige lijdensweg te wachten.


Herken zelf een broodfokker

De meeste hondjes die op o.a. Marktplaats verkocht worden komen uit landen als Hongarije. Ook al ziet het paspoort er goed uit, meestal zijn ze vervalst. Zoals bij Eenvandaag te zien was, heeft ons investigations team maar liefst 30 dossiers aan de Hongaarse autoriteiten overhandigd met schrijnend bewijsmateriaal van fraude, mishandeling van honden en deelname aan een criminele organisatie m.b.t. onder andere labrador puppy's die in Nederland verkocht zijn. Dankzij ons onderzoek is 1 corrupte dierenarts per direct op non-actief gesteld. Er is ook strafrechtelijk onderzoek gestart naar 5 andere dierenartsen die het mogelijk maakten dat honderden zieke, getraumatiseerde en niet-ingeënte puppy’s op grote schaal in Nederland verhandeld konden worden.

Download gratis onze brochure om zelf een broodfokker te kunnen herkennen

Herken een broodfokhandelaar

Help mee!

Samen maken we een einde aan dit gruwelijke hondenleed.
Door Vriend van House of Animals te worden (dat kan al vanaf 5 euro per maand) kunnen wij onze strijd tegen de puppyhandel blijven voortzetten en doorgaan tot de laatste foute fokker zijn deuren sluit.

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
Kies andere betaalmethode
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram