Sponsors

Jobbird is een grote online vacaturebank in Nederland. Op Jobbird vind je 180.000 vacatures, 70.000 werkgevers en 210.000 CV’s op één platform. Onze missie is om mensen de vrijheid te geven zelf een baan te vinden waar ze gelukkig van worden. Make it happen!

Stichting DierenLot is een goed doel dat opkomt voor dieren in nood in Nederland, gezelschaps-, zwerf- en natuurdieren. Dat doen we in nauwe samenwerking met lokale en regionale dierenhulporganisaties, variërend van honden-, katten- en konijnenopvang tot opvangen voor paarden, ezels, vogels, vossen, reeën en allerlei exotische dieren enz. tot dierenambulanceorganisaties. Wij ondersteunen deze organisaties en hun duizenden vrijwilligers met financiële bijdragen voor diergerichte aanvragen voor bijvoorbeeld de verblijven enz., in natura zoals de dierenambulances die we ter beschikking stellen of diervoer, ons noodfonds bij calamiteiten,  tot de mogelijkheid om kennis en informatie te delen met elkaar op onder andere de Landelijke Bijeenkomsten Dierenhulpverlening.

Compassion in World Farming (CIWF) is dé actieve, internationale organisatie die wereldwijd opkomt voor landbouwdieren, tegen vee-industrie. In de Europese vee-industrie leven honderden miljoenen dieren in kooien: varkens, kippen en zelfs konijnen. Meestal zijn die kooien krap en kaal en veroorzaken ze enorm veel dierenleed. Kooien zijn het symbool van de vee-industrie. Ze gebruiken dieren als dingen en ze maken de hoge en goedkope productie mogelijk die zo schadelijk is voor het milieu en de aarde. Kooien zijn niet van deze tijd en moeten uit de veehouderij verdwijnen. Dat is het doel van onze nieuwste, internationale campagne.
 

Overige sponsors: