Sam’s Kalender

Het einde van het jaar ligt binnen handbereik! Onze gedachten gaan in allerlei richtingen als we terugkijken op wat achter ons ligt

In het leven van Sam was 2021 het jaar van verandering, moederschap, verbeeldingskracht en mededogen. Van de ene dag op de andere leefde zij niet langer op een harde metalen vloer, maar werden kussens van vers, knapperig hooi het nieuwe thuis voor haar en haar baby’s.

 

Toen de biggetjes werden geboren leek het alsof de wereld vanaf dat moment een brok roze zoetigheid was geworden. Van hun eerste stapjes in de zon, tot hun eerste verorbering van een herfstmaaltijd. Het was allemaal een prachtige ontdekkingsreis. En ook voor Sam, want voor het eerst in haar leven kon zij samenleven met haar biggetjes, zoals het altijd had moeten zijn.

 

Het verwarmt ons hart te zien hoe Sam’s verhaal samen met dat van haar kinderen verder kan bloeien. We kijken uit naar het jaar van de lancering van onze documentaire en hopen dat nog velen deze reis zullen gaan volgen.

 

Nu we het toch over het nieuwe jaar hebben, wat dacht je van een kleinigheidje om Sam’s verhaal levend te houden in je eigen huis? Stichting Melief komt namelijk weer met hun jaarkalender – dit keer gewijd aan niemand minder dan Sam!

 

Lisette heeft de foto’s van Sam en haar familie vastgelegd en geselecteerd, Maria heeft een paar regels geschreven om de sfeer van de maand te bepalen, en grafisch ontwerper Katharina Hofmann heeft alles samengebracht in een prachtig ontwerp.

 

Bestel nu jouw kalender op de website van Melief of ontvang hem door vaste donateur te worden van House of Animals, en begin het jaar met een klein stukje Sam en baby’s!