Tapir

Tapir, ons middelste kind. Kleiner dan Hippo en Bunny, maar groter dan Sharky en Bumblebee. In feite zit hij overal tussenin sinds zijn geboorte.

 

Nadat de biggetjes geboren waren, en Sharky en Bumblebee verzorgd en met de fles gevoed werden door Lothar en Marc, was Tapir net groot genoeg om bij Sam en zijn broertjes en zusjes te blijven. Hij was net sterk genoeg om de melk te drinken die hij nodig had, maar het kostte geen moeite om hem in de schuur een beetje bij te voeden met de fles.

 

Toen hij groter werd, kreeg hij een navelbreuk waarvoor hij geopereerd moest worden. Hij kwam er goed doorheen, maar heeft wel wat trauma’s opgelopen. Gelukkig ziet hij het leven met optimisme tegemoet en lijkt hij alles goed te verwerken. We zijn blij hem te zien rondrennen op het terrein van Melief en hij wordt met de dag sterker.

 

Hij is gewoon de liefste kleine jongen, die als geen ander geaaid wil worden. Knuffelen staat bovenaan de lijst van zijn favoriete bezigheden – als je zijn favoriete plekje vindt, geeft hij zich onmiddellijk over en ploft neer voor een liefdevolle massage.