Sharky

Dit is Sharky, de kleinste van de biggetjes. Maar laat zijn grootte je niet voor de gek houden. Sharky is de grootste kleine vechter die we kennen, en hij accepteert geen nee als antwoord.

 

Sharky had een moeilijke start in het leven. Maar zelfs tegen alle verwachtingen in, dankzij zijn vurige geest, heeft hij zich er doorheen geslagen en is hij een van de grootste deugnieten van de roze bende geworden.

 

Zijn brutale persoonlijkheid heeft bijgedragen tot een sterke band met zijn broers en zussen. Omdat hij de periode miste waarin alle broers en zussen een band met elkaar opbouwden, waarin ze van Sams melk dronken en het leven ontdekten, vreesden we dat hij het moeilijk zou hebben om zijn plaats in de groep te vinden. Maar Sharky zou niet buitengesloten worden. Toen hij eenmaal op krachten kwam, dook hij meteen de groep in, surfte op de ruggen van zijn broers en zussen, en zelfs op elke kat die hij zag. Als een vis in het water. Of haai, zullen we maar zeggen? Sharky heeft ook een voorliefde voor voetbal ontwikkeld. Als Johan Cruiff in wording, moet hij altijd een bal bij zich hebben. Er is gewoon geen ontkomen aan.

 

Kleine Sharky, met zijn grote aanwezigheid. Oh, wat houden we van hem.