Red de dieren in Oekraïne!

Jouw donatie redt dieren in de Oekraïne

Wat een nachtmerrie. Niet alleen voor de mensen daar, maar ook voor de dieren. Zonder jouw hulp zullen veel dieren sterven.

Wat een nachtmerrie. Niet alleen voor de mensen daar, maar ook voor de dieren. Zonder jouw hulp zullen veel dieren sterven.

Sirius is de grootste dierenopvang van het land voor honden en katten in Kiev. Op dit moment vangt oprichter Alexandra Mezinovazij ruim 3000 dieren op. Een bijna uitzichtloze situatie want dat aantal blijft maar groeien maar ze zet met haar team alles op alles om ieder dier te redden en mensen er toe te enthousiasmeren te adopteren en steriliseren.

We hebben dagelijks contact met hen en Alexandra zegt: “Het is een afschuwelijke situatie hier. We hadden niet verwacht dat Rusland dit zou doen. Het is een bloederige strijd en we hebben nu wekenlang zonder elektriciteit en verwarming gezeten. Ik blijf hoe dan ook mijn dieren. Ik kan ze niet alleen laten. We kunnen amper nog voedsel kopen en zijn afhankelijk van voedsel en medicijnen dat we o.a. dankzij House of Animals krijgen.”

Ondanks dat het onveilig is voor Alexandra om daar te blijven, heeft ze besloten haar dieren niet achter te laten. Maar om de dieren in leven te houden is er geld nodig om eten en medicijnen voor 3000 honden en katten te kunnen kopen. En zij zijn niet alleen, ook andere kleinere dierenopvangcentra in de Oekraïne hebben geld nodig om aan te eten te komen. Op dit moment steunen we ruim 17 asielen in de Oekraïne met financiële donaties omdat zij zelf nog eten kunnen aanschaffen, maar zelf geen geld meer hebben.

Al vanaf 5 euro help je een hond of kat in de Oekraïne een week lang van eten te voorzien.
Elke week sturen wij twee vrachtauto's vol met dierenvoer voor honden, katten en paarden, die door onze Oekraiense partners door het hele land worden verspreid. Een deel van de brokken gaat naar de Sirius en andere asielen in nood en een ander deel gaat naar mensen die de velen achtergelaten huisdieren hebben opgevangen of zelfs op straat voeren.

Laat deze dieren alsjeblieft niet verhongeren. Help mee en doneer hieronder via ideal of met een tikkie.

 

Ja, ik doneer voor de honden en katten uit de Oekraïne

Persoonlijke gegevens

  • iDeal
  • Machtiging
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bancontact
Kies andere betaalmethode
Velden met een (*) zijn verplicht
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram