Red dieren in nood!

100.000 dieren riskeren te verhongeren. Laat ze niet in de steek

HELP MEE

Toen de oorlog uitbrak, was iedereen in rep en roer. Drie maanden later is de meeste noodhulp verdwenen, terwijl duizenden dieren nog steeds in levensgevaar verkeren...

House of Animals brengt elke week voer naar tienduizenden hongerige honden, katten en paarden in Oekraïne. Deze dieren overleven dankzij onze hulp.

Toen de oorlog uitbrak, was iedereen in rep en roer. Drie maanden later is de meeste noodhulp verdwenen, terwijl duizenden dieren nog steeds in levensgevaar verkeren...

Noodhulp voor dieren in Oekraïne volledig verdampt

In de afgelopen periode vertrokken er vanuit heel Europa elke week 10 vrachtwagens met voedsel voor dieren naar onze partner UPAW, de Oekraïense coördinator voor noodhulp aan dieren. Nu zijn er daar slechts 2 van over... de vrachtwagens van House of Animals. 80% van deze noodhulp voor dieren is in het niets opgelost, en dat terwijl de nood door de aanhoudende oorlog juist sterk is toegenomen.

120.000 dieren riskeren nu een hongerdood

UPAW heeft op dit moment noodaanvragen voor meer dan 120.000 dieren. Vooral in de oostelijke en zuidelijke regio’s zijn er asielen die zonder water en elektriciteit zitten. Het voer is op, niet te verkrijgen of er is geen geld om voor zichzelf en de dieren te zorgen. De situatie is op veel plaatsen schrijnend. Daarom zijn onze transporten nu belangrijker dan ooit.

House of Animals laat dieren in nood niet in de steek

Of het nu dieren in Oekraïne zijn die honger lijden of dieren in Nederland die uitgebuit worden, wij maken een eind aan dierenleed. Wij laten dieren in nood niet in de steek, nu niet, nooit niet!  Wij gaan door zolang het nodig is, elke dag van het jaar!

Vaste steun

We zijn blij met elke donatie, maar kunnen ons werk alleen volhouden met vaste financiële steun. Met een maandelijkse donatie help je ons om noodhulp aan dieren te bieden en ten strijde te trekken tegen dierenleed, ook in Nederland.

Steun ons met een maandelijks bedrag naar keuze en red dieren in nood.

  • Eenmalig
  • Maandelijks
Totaal: € -
€ 26.510,00 / € 1.000,00
Totaal: € -
€ 26.510,00 / € 1.000,00
© 2017-2022 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram