Ons Verhaal

Missie
House of Animals komt vastberaden in actie voor een betere wereld voor dieren. We nemen het op tegen mensen en bedrijven die zich schuldig maken aan dierenleed, die dierenleed faciliteren en tegen overheidsinstellingen die onvoldoende doen om dieren te beschermen. House of Animals is een onafhankelijke en onvoorwaardelijke stem voor ieder dier.
Geschiedenis
Dierenambassadeur en communicatiewetenschapper Karen Soeters begreep dat je met woorden dieren kunt redden. Daarom streefde zij naar structurele aandacht voor dierenwelzijn in de media. Zij richtte in 2009 de aspirant omroepvereniging Piep! op, wat uitmondde in de online community en nieuwsmedium PiepVandaag, tegenwoordig AnimalsToday.nl, het nieuws- en mediaplatform van House of Animals. We legden het fundament voor structurele aandacht voor dierenwelzijn in Nederland.
Onafhankelijk
We zijn een onafhankelijke organisatie die het welzijn van een dier ten alle tijden centraal stelt. Wij zijn niet verbonden aan politieke partijen en ontvangen geen geld van overheden. Wij dragen verantwoordelijkheid af aan de mensen die ons steunen. Dankzij hen kunnen wij ons elke dag weer opnieuw inzetten voor een beter leven voor elk dier.
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram