Sponsors

Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot is een goed doel dat opkomt voor dieren in nood in Nederland, gezelschaps-, zwerf- en natuurdieren.

Dat doen we in nauwe samenwerking met lokale en regionale dierenhulporganisaties, variërend van honden-, katten- en konijnenopvang tot opvangen voor paarden, ezels, vogels, vossen, reeën en allerlei exotische dieren enz. tot dierenambulanceorganisaties. Wij ondersteunen deze organisaties en hun duizenden vrijwilligers met financiële bijdragen voor diergerichte aanvragen voor bijvoorbeeld de verblijven enz., in natura zoals de dierenambulances die we ter beschikking stellen of diervoer, ons noodfonds bij calamiteiten,  tot de mogelijkheid om kennis en informatie te delen met elkaar op onder andere de Landelijke Bijeenkomsten Dierenhulpverlening.

DierenLot kan dit dankzij onze achterban van zo’n 125.000 actieve donateurs en diverse bedrijven die ons in natura steunen.

 


 

Jobbird

Jobbird.com is een grote online vacaturebank in Nederland. De missie van Jobbird is om de arbeidsmarkt transparant te maken.

 


 

Lush

Lush is een Brits bedrijf dat zich bezighoudt met het duurzaam en diervriendelijk produceren en verkopen van handgemaakte cosmetica-artikelen zoals zeep, bodylotion en make-up.

 

 


 

Sponsors