< terug

Eleonora Orlandi MSc

Over de spreker
Blogs & Publicaties
Video's

Onderwerpen
Risk Management/Aviation Safety/The ARTIS risk assessment model

Inzetbaarheid
Keynote speaker

Talen
Engels

Biografie
Eleonora Orlandi werkt als First Officer bij Netjets, op de Global6000 en heeft een MSc in Air Safety Management. Haar eerste commerciele vlucht was op haar 22e voor de Engelse luchtvaartmaatschappij Flybe, waar ze ook verantwoordelijk werd voor het toezicht op de veiligheidsstandaard binnen de gemengde floot. Sinds 2007 vliegt Eleonora voor Netjets, waar ze behalve piloot, ook werkzaam was in verschillende andere rollen, waaronder veiligheids vertegenwoordigster.

In 2017 studeerde Eleonora af in Air Safety Management aan London City University en besloot voor haar MSc thesis te onderzoeken wat wij van dieren kunnen leren t.a.v. de luchtvaartveiligheid. Eleonora werkte voor dit onderzoek samen met Artis en onderzocht hoe verschillende diersoorten omgaan met het nemen van risico’s. Dit onderzoek leidde tot interessante nieuwe inzichten in het calculeren van risico’s en leidde tot het onstaan van een verbeterd ‘risk management model’ dat in de luchtvaartindustrie wordt toegepast, genaamd het ‘Artis Risk Management Model’. Eleonora was spreker op het Symposium van Artis in 2016.

© 2017-2021 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram