House of Animals Academy

De House of Animals Academy is een uitbreiding van onze onze rol als kenniscentrum en denktank op het gebied van dierenwelzijn en -rechten. De Academy is opgezet om bewustwording en kennis over dierenwelzijn en wetgeving binnen bedrijven, organisaties en overheden te vergroten. Dit doen we met inspirerende sprekers op diverse onderwerpen.

Het doel van de Academy is om naast duurzaamheid het thema ‘dierzaamheid’ op de agenda te krijgen. Bij het streven naar duurzaamheid hoort wat ons betreft ook het nemen van beslissingen gebaseerd op dierenwelzijn, zoals het afschaffen van plastic voor eenmalig gebruik, of stoppen met gebruik van producten die palmolie bevatten. Duurzaamheid gaat over milieubewustzijn, dierenwelzijn, klimaat en biodiversiteit. Want we delen met z’n allen, mens en dier, hetzelfde kwetsbare ecosysteem: de planeet waarop wij leven.

SAMENWERKING
Academy werkt samen met toonaangevende specialisten, wetenschappers en andere Nederlandse experts op onderwerpen als duurzame mens-dier verhoudingen, duurzame wetenschap, marine biologie, forensisch onderzoek, zorg voor en opvang van straathonden, wolven in Nederland en wetgeving dierenrechten. Hun lezingen zijn informatief, inspirerend, geven nieuw inzicht en creëren bewustzijn over kwesties rond dieren en hoe we als organisatie of samenleving dierenwelzijn kunnen bevorderen.

De House of Animals Academy biedt innovatieve lezingen en workshops aan organisaties, bedrijven, gemeenten en andere overheden die – waar mogelijk en indien gewenst – aansluiten bij de eigen werksituatie. Dit vindt plaats in goed overleg vooraf.

HOUSE OF ANIMALS SPEAKERS

Zoek je een originele gastspreker voor een evenement? Boek dan een high-profile en inspirerende spreker via House of Animals en steun daarmee het werk van onze stichting. Je kunt kiezen uit specialisten op het gebied van dierenwelzijn, duurzaamheid, dierzaamheid, politiek, journalistiek en media. Neem contact op om een lezing af te stemmen op uw behoeften of wanneer je andere vragen hebt omtrent het aanbod van sprekers en hun onderwerpen.

Klik hier voor de lijst met sprekers

De House of Animals Academy: kennis delen om dierenwelzijn te bevorderen.

Wil je een spreker boeken of meer informatie, neem contact op via onderstaand formulier:

Steun ons werk en word donateur

© 2017-2022 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram