Your case my case

Your case my case

Organisaties willen graag medewerkers met een sterk ontwikkeld aanpassingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel; mensen die desgewenst breed inzetbaar zijn. Bedrijven geven jaarlijks gemiddeld duizend euro uit per werknemer om hem of haar te leren omgaan met verandering, beter te leren samenwerken, om zich te verdiepen in maatschappelijk ondernemerschap en om te ‘leren leren’.

Door een klein team (voor een af te spreken periode) te laten werken aan een vraagstuk of project in een compleet nieuwe werkomgeving en sector, bied je de mensen een unieke leerervaring die bijdraagt aan hun aanpassingsvermogen en waardoor de onderlinge samenwerking verbetert. Het team gaat aan de slag met een vraagstuk dat relevant is voor House of Animals, wat tot nieuwe, waardevolle inzichten zal leiden. Met deze ervaring zal het team in staat zijn om op een vernieuwde manier naar de eigen vraagstukken te kijken.

Bevlogen en betrokken medewerkers willen bijdragen aan het succes van maatschappelijke ontwikkelingen. Door kennis en competenties van je medewerkers in te zetten bij House of Animals bied je een unieke teamervaring en help je als organisatie ook House of Animals verder.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een ‘My case your case’ project met House of Animals, neem dan contact op met Helma van de Vondevoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl.

Help de dieren en doneer

© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram