Start een inzamelingsactie met je collega's

Wil je geld inzamelen voor House of Animals op een originele manier die bij jouw organisatie past, overweeg dan het organiseren van je eigen event. Waar mogelijk helpen we je hierbij graag mee en zorgen we voor passende PR voor jouw actie via onze social media kanalen (jaarlijks bereik: 7,2 miljoen).

Als je geld inzamelt voor House of Animals kun je ook bepalen waar je wilt dat het ingezamelde geld aan wordt uitgegeven. Werk je bijvoorbeeld bij een online-marketing bedrijf, dan vind je het misschien passend dat het geld dat je inzamelt wordt uitgegeven aan een on-line markting campagne voor een dierenwelzijnsthema. Of werk je bij een advocaten kantoor, dan wil je misschien geld inzamelen voor onderzoek naar malafide hondenhandel.

We bespreken graag samen met jou welk specifiek doel het beste past voor jouw inzamelingsactie.

Enkele voorbeelden: Het organiseren van een sportief evenement, zoals meedoen aan de Iron Man met je collega’s, een lange fietstocht, of een andere sportieve uitdaging waar je geld voor House of Animals voor inzamelt;

Het organiseren van een benefietdiner;

Het organiseren van een kunsttentoonstelling;

Het organiseren van een bedrijfsfeestje zoals bijvoorbeeld een standup comedy show;

Een speciale kerstactie via social media aan je klanten en relaties.

Heb je zelf een idee voor een inzamelingsactie of wil je wat inspiratie op doen, neem dan contact op met Helma van de Vondevoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl.

Help de dieren en doneer

© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram