Sponsor de House of Animals Awards

House of Animals organiseert de House of Animals Awards, een evenement waarbij markante BN’ers aan journalisten en andere mensen uit de media een Gouden Vogel uitreiken, omdat zij op bijzondere wijze aandacht schenken aan dierenwelzijnskwesties. Hiermee vergroten zij het bewustzijn op dit gebied en in sommige gevallen leidt hun werk zelfs rechtstreeks tot Kamervragen. Het motto van de House of Animals Awards is ‘We inspire change’ en gaat over de verandering die wij met elkaar willen bewerkstelligen voor dieren, door mensen.

De House of Animals Awards vormen een bijzonder en uniek evenement. In 2019 was de derde uitreiking, die plaatsvond in de Rode Hoed. Eén van de hoogtepunten was een optreden van Paul de Munnik. Door de coronacrisis hebben er geen evenementen meer plaatsgevonden. Dit gaat mogelijk wel weer gebeuren, hangende de situatie in de samenleving.

De House of Animals Awards worden mogelijk gemaakt door sponsors. Wil je meer weten over de verschillende sponsormogelijkheden, neem contact op met Helma van de Vondvoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl.

 

https://www.youtube.com/watch?v=079BIpsnR_E&feature=youtu.be
House of Animals Awards 2019 film
© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram