Financier een investigation

Financier een investigation

House of Animals Investigations staat onder leiding van Karen Soeters en werkt samen met de dierenpolitie en andere (internationale) organisaties om misstanden met dieren in Nederland te onderzoeken en aan het licht te brengen. Deze onderzoeken zijn vaak langdurige trajecten waarbij ons team (soms undercover) werkt om een dossier met bewijsmateriaal op te bouwen, zodat er politieonderzoek gestart kan worden.

In sommige gevallen zijn wij genoodzaakt experts in te huren of juridische stappen te ondernemen om deze misstanden te kunnen stoppen. Dergelijk onderzoek brengt hoge kosten met zich mee en is alleen mogelijk met financiële hulp van mensen en organisaties die ons werk steunen.

Vanaf 1.000 euro kan jouw organisatie een specifiek onderdeel van een onderzoek financieren. Kijk hier welke onderzoeken er op dit moment lopen. Voor informatie over de verschillende onderzoeken en over de benodigde financiering kun je contact opnemen met Helma van de Vondvoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl.

Financier een onderzoek

© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram