Adverteren

Adverteren

De House of Animals community bestaat uit zelfbewuste mensen die kritisch in de maatschappij staan, online sterk aanwezig zijn en een groot hart voor dieren hebben. Je bereikt deze groep mensen door inspirerend te zijn en relevant in het vertellen van jouw verhaal. Het gaat bij House of Animals niet alleen om de cijfers, maar vooral om het verhaal. Past jouw story bij ons en sluit het aan bij de behoefte van onze community, dan bespreken we graag hoe we jouw verhaal op de meest passende manier kunnen inzetten. 

ANIMALSTODAY.NL: De grootste dierennieuwssite van Nederland. Met ruim 1.000.000 jaarlijkse unieke bezoekers in Nederland heeft animalstoday.nl een enorm bereik. Bereik met jouw boodschap de grootste groep dierenvrienden van Nederland. 

Tarieven: Een gesponsord blog start vanaf 1.000 euro en is inclusief teaser op sociale media.

HOUSE OF ANIMALS NIEUWSBRIEF: Onze maandelijkse nieuwsbrief wordt naar 42.000 subscribers verstuurd, een actieve groep dierenvrienden die bestaat uit de kern van onze volgers. Wil je dat jouw (diervriendelijke) verhaal via onze nieuwsbrief onze lezer bereikt? 

Tarieven: Plaatsing in onze nieuwsbrief is mogelijk vanaf 1.500 euro.

SOCIAL MEDIA: Wij plaatsen dagelijks nieuws op onze social media kanalen (Facebook 24.000 en Instagram 8.000 volgers). Wekelijks hebben we via Facebook een berichtenbereik van 65.000.

Tarieven: Een post op Facebook start v.a. 350 euro incl. backlink naar je eigen website. Een Instagram story tot maximaal 4 pagina’s die ook op onze website te zien is start vanaf 1.000 euro

Wil jij jouw (diervriendelijke) product of dienstverlening bij de grootste groep dierenvrienden van Nederland aanbieden? Mail Helma van de Vondevoort via h.vandevondevoort@houseofanimals.nl om de advertentiemogelijkheden te bespreken.

© 2017-2023 House of Animals - IBAN: NL65 TRIO 0198 0364 93
Volg ons!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram